Vijesti

ZAVRŠENE RADIONICE U VELJAČI – USPJEH KLUBA ZA ZAPOŠLJAVANJE

Jučer je završen još jedan ciklus radionica za nezaposlene osobe u Klubovima za zapošljavanje u Klinča Selu i Pisarovini. Kroz četiri susreta unutar dva tjedna edukacije produbili su svoja znanja i stekli neke nove vještine vezano uz bitne elemente potrage za poslom kao što su: kako povećati samopouzdanje i motivaciju za traženje posla, gdje i kako tražiti posao, kako pripremiti kvalitetan životopis i molbu te koje greške pritom izbjegavati, stekli su i bolji uvid u vještine, znanja i kompetencije kojima raspolažu te kako ih što bolje prezentirati poslodavcu prilikom razgovora za posao. A sve što ih je dodatno zanimalo mogli su saznati od svojih trenera za zapošljavanje na susretu predviđenom za individualno savjetovanje.

Sa zadovoljstvom i ponosom iznosimo podatak da je zaključno sa grupama u veljači kroz naše Klubove i edukaciju prošlo 137 nezaposlenih osoba te smo tako premašili broj od projektom predviđenih 120 nezaposlenih osoba. To nam je samo dodatna motivacija u daljnjem radu i provođenju radionica koje nam još slijede u ožujku i travnju.

Ukoliko ste nezaposlena osoba i želite povećati svoje mogućnosti zapošljavanja, prijavite se na naše radionice, bilo osobnim dolaskom u prostor Kluba za zapošljavanje Klinča Sela, Kolodvorska ulica 4 (Društveni dom Klinča Sela) bilo na:

Tel:              01 6288 319

E-mail:          eduka@eduka.hr

Također, ukoliko trebate savjet ili informaciju vezanu uz područje tržišta rada, tu smo za Vas, svakim radnim danom od 07:30 do 15:30 na gore navedenoj adresi.

U nastavku donosimo komentare naših polaznika:

„Dobio sam kvalitetnu edukaciju: pisanja životopisa, molbe, podizanje samopouzdanja, kako se predstaviti poslodavcu.“

„Puno informacija, puno savjeta koje će definitivno ubuduće pomoći.“

„Puno korisnih informacija. Nadam se da ću uspjeti u životu, poslu i zanimanju.“

„Sama edukacija puno pomaže, pogotovo osobama koje su ponešto starije i nisu se susretali s time kako napisati životopis i molbu. Zadovoljan sam jer sam unaprijedio znanje u ovom segmentu.“

„Dobili smo dosta korisnih informacija o planiranju i komunikacijama kod razgovora za posao.“

„Nemam primjedbi, želim se samo zahvaliti, jer sam kroz radionicu shvatila koliko sam komunikativna i koliko volim svoj posao.

Saznala sam kako dobro i kvalitetno sastaviti životopis koji nisam znala dobro napisati bez obzira na radno iskustvo koje imam. Šteta što takvih radionica nije bilo nakon završetka mog školovanja. Mislim da bi to trebalo češće organizirati za mlade nakon završetka školovanja.“