Vijesti

VAŽNA OBAVIJEST POLICIJSKE POSTAJE JASTREBARSKO

Obavještavamo građane koji žive na području policijske postaje Jastrebarsko da će policijski službenici u vremenskom periodu od 10. veljače 2020. godine do 31. ožujka 2020. provoditi preventivnu aktivnost pod nazivom „SIGURAN DOM“.

U cilju prevencije kaznenih djela teških krađa provala u domove u suradnji sa Zagrebačkom županijom izrađen je letak pod nazivom „NN počinitelj“ u kojem se nalaze upute i savjeti našim građanima kako se zaštiti.

Ideja kod ove preventivne aktivnosti je da se distribucija ovog letka obavlja u direktnom kontaktu sa građanima – po modelu „od vrata do vrata“, tako da će naši policijski službenici odjeveni u policijsku odoru, što je bitno naglasiti, obilaziti domaćinstva na našem postajnom području od Žumberka do Pisarovine, gdje će dijeliti rečeni letak i ostvarivati kontakt sa građanima koje će dodatno upućivati na samozaštitino ponašanje s ciljem da u budućem razdoblju smanjimo kaznena djela teških krađa provaljivanjem u domove na području policijske postaje Jastrebarsko.