Vijesti

UDRUGA EDUKA ODRŽALA JE JOŠ JEDNU RADIONICU U SREDNJOJ ŠKOLI JASTREBARSKO NA TEMU “KAKO KVALITETNO NAPISATI ŽIVOTOPIS I ZAMOLBU”

Nakon  dvije radionice Kluba za zapošljavanje udruge Eduka održane prošli mjesec u Srednjoj školi Jastrebarsko za 3.t razred, smjer trgovci, na teme „Kako kvalitetno napisati životopis i zamolbu“ i „Priprema za razgovor s poslodavcem“,  suradnja sa navedenom školom se nastavila.

Predstavnica udruge Eduka održala je 15. studenoga 2016. godine radionicu na temu „Kako kvalitetno napisati životopis i zamolbu“  i za učenike 3.s razreda, smjer strojari. Kroz ovu radionicu učenici su, temeljem prethodnog izlaganja i uz pomoć voditeljice, radili na sastavljanju svog životopisa te vježbali kako napisati zamolbu temeljem objavljenog oglasa za posao.

Radionica je nastavak jedne od aktivnosti provođene kroz projekt Educa – Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, od 1. svibnja 2015.- 30. lipnja 2016., čiji je nositelj bila Općina Klinča Sela i kroz kojeg je osnovana udruga Eduka-Centar lokalnog razvoja.

Vjerujemo da će stečeno znanje učenicima biti od koristi po završetku školovanja kada se nađu na tržištu rada.