Vijesti

U četvrtak 20.04.2023. godine od 6:00h – 17:00h organizirat će se probni brzinski ispit SHAKEDOWN (Okić)

Poštovani,

prije svega želimo Vas informirati kako će treću godinu zaredom Republika Hrvatska biti domaćin FIA Svjetskog prvenstva u reliju koje će se održati od 20. do 23. travnja 2023. sa startom i ciljem u Zagrebu, pritom obuhvativši više županija, gradova i općina.

Auto klubovi D.T.MOTORSPORT i CRO DAKAR TEAM potpisnici su višegodišnjeg ugovora s Hrvatskim auto i karting savezom kao nositelji organizacije WRC projekta u Hrvatskoj.

U četvrtak 20.04.2023. godine od 6:00h – 17:00h organizirat će se probni brzinski ispit SHAKEDOWN (Okić) na relaciji:
Drežnik Podokićki – Pograđe Podokićko – Dolec Podokićki
Navedene prometnice i sve njima prilazne ceste, temeljem odobrenja Policijske uprave zagrebačke, bit će zatvorene za javni promet u navedenom vremenu, o čemu će javnost biti obavještena putem javnih medija u tjednu održavanja.

Molimo sve stanovnike koji žive na navedenom području ili koriste ceste koje će biti zatvorene za javni promet za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da u navedenim vremenima:
1. Zatvore sva vrata na ulazima u svoja dvorišta
2. Posebnu pažnju posvete brizi o djeci, pazeći da su u svakom trenutku pod kontrolom i na sigurnom.
3. Domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima, kako se ne bi nekontrolirano našli na cesti/ulici.
4. Da svoja vozila uklone s cesta/ulica kojima prolaze staze brzinskih ispita.
5. Ukoliko nastupe posebne okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi da se obrate najbližem sucu / „SAFETY MARSHAL“ (narančasti bluzon/prsluk).

Organizirani na ovakav način uz Vašu suradnju, vjerujemo da će priredba biti provedena po najvišim FIA sigurnosnim standardima, a da istovremeno neće bitno narušiti Vaš svakodnevni ritam življenja.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji, uz očekivanje da će se tradicija održavanja ovog natjecanja nastaviti i slijedećih godina.

Ukoliko u pripremi i tijeku natjecanja imate bilo kakvo pitanje, primjedbu, pritužbu ili slično molimo Vas da nas kontaktirate na telefone:
– prije natjecanja: g. Zvonimir Harapin +385 99 660 32 40, g.Luka Devunić +385 91 880 7463
– prije i za vrijeme natjecanja: g. Dino Deljkić(tajnik natjecanja) +385 91 230 7569