Atletski klub Okić broji svega 12 članova koji su poprilično aktivni i postižu zapažene rezultate iz tjedna u tjedan diljem Lijepe Naše a i šire. Nastupamo na dugoprugaškim utrkama cestovnog, kros, planinskog i trail tipa. Organiziramo već pet godina za redom cestovnu atletsku utrku u Klinča Selima povodom dana općine Klinča Sela uz većinsku potporu same općine. Nitko u našem klubu nije niti blizu profesionalcu (da živi od toga tj. da mu je to posao) ali neki od njih zaista ostvaruju vrhunske rezultate.

Izdvojio bih samo neke rezultate AK Okić u 2016 godini.

Pohvalio bih ovim putem kao prijatelj, trener ali i predsjednik kluba Nenada Ostojića koji nakon svega tri godine bavljenja trčanjem u 2016 godini je ostvario sljedeće rezultate :

1 mjesto: adria spring trail 16 km

1 mjesto: zagreb trail 14 km

2 mjesto: velebit ultra trail 23 km

2 mjesto: jaskanski vinski treking 13 km

2 mjesto: zrmanja trail 17 km

3 mjesto: krk trail 16 km

3 mjesto: volim trcanje 5 km

2 mjesto: perivojem lipika 3.300 m

Lovro Srdarević je velika mlada nada hrvatskoga maratona. Mogu to slobodno reci jer je na svom prvom maratonu osvojio treće mjesto sa rezultatom 3:22:40 h na Grawe noćnom maratonu. Svega pet tjedana nakon toga popravlja svoj rezultat za gotovo 14 minuta i na Zagrebačkom maratonu završava sa 3:08:50 h i u jakoj konkurenciji profesionalaca iz cijeloga svijeta ( kenija, etiopija, slovenija, mađarska ) osvaja 24 mjesto.

Marko Valičević u ovoj godini povratnik nakon mnogo ozljeda. U 2016 do sada nakupio desetak nastupa od čega je ostvario sljedeće rezultate :

1 mjesto : 9 zarez 99 – 10 km utrka

1 mjesto : Volim Trčanje – 5 km utrka

1 mjesto : Ozalj – Vrhovec trail – 13 km

2 mjesto : Grawe noćni maraton  – 10 km

6 mjesto : Karlovački cener – 10 km