Vijesti

Poziv na sudjelovanje u radu udruge “Eduka”

eduka

R E P U B L I K A H R V A T S K A
ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
OPĆINA KLINČA SELA
Klinča Sela, Karlovačka 28 E

POZIV NA SUDJELOVANJE U RADU UDRUGE EDUKA

Pozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Klinča Sela da se priključe radu novoosnovane udruge „ EDUKA“.

EDUKA je udruga koja se, kroz istoimeni projekt, bavi povećanjem zapošljivosti i konkurentnosti nezaposlenih osoba na tržištu rada osiguravanjem održivog sustava podrške pri zapošljavanju kroz osnivanje Kluba za zapošljavanje i razvoj vještina traženja posla.

Uz to, bavit će se i aktivnostima vezanim uz područja: poticanja razvoja lokalne zajednice u području održivog razvoja, socijalne skrbi, obrazovanja, zdravstva i gospodarstva, poticanja i pružanja podrške razvoju poduzetništva. poticanja mladih i starijih osoba na aktivno sudjelovanje u društvu, promicanja međusektorske suradnje u društvu, razvoja ruralnih zajednica, jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva, promicanja i zaštite ljudskih prava te poticanja volonterstva u lokalnoj zajednici.

Važan dio rada udruge čini priprema projekata za fondove Europske unije u okviru čega je predviđena i besplatna edukacija za pisanje projekata onih kandidata koji budu odabrani.

Sve zainteresirane molimo da se sa svojim idejama i prijedlozima projekata koji bi pridonijeli gore navedenim aktivnostima jave na broj telefona 01/ 6288 028 ili e-mail: euprojekti@klinca-sela.hr.
U svom iskazivanju interesa, molimo Vas da navedete svoje kontakt podatke i kratak opis projekta.NAČELNIK OPĆINE KLINČA SELA
Miljenko Vučković, dipl.ing.