Vijesti

Poziv na predstavljanje projekta Plešivičko vinogorje

14. studeni u 18:00 sati, Centar za kulturu Jastrebarsko (Dr. Franje Tuđmana 9)

Posljednja je prilika za uključivanje u Plešivičko vinogorje! Saznajte sve o ovom velikom projektu zajednice u ponedjeljak, 14. studenog od 18 sati u Centru za kulturu Jastrebarsko!

Bliži se kraju dokapitalizacija projekta Plešivičko vinogorje koja traje do 10. prosinca. Pozivaju se svi zainteresirani građani da saznaju kako se mogu uključiti.

Projekt Plešivičko vinogorje jedinstveni je projekt zajednice osmišljen s ciljem očuvanja i uzdizanja tradicije vinarstva i vinogradarstva u jaskanskom kraju. Rijetka je to prilika građanima da ulažu i postanu suvlasnici tvrtke koja ima velik značaj i potencijal za gospodarski razvitak. Cilj je da većina vlasnika budu domaći ljudi koji će na taj način upravljati tvrtkom.

Trgovačko društvo Plešivičko vinogorje d.o.o. utemeljeno je na širokoj platformi ulagača. Na uključivanje su pozvani svi – proizvođači, poduzetnici, obrtnici, trgovačka društva, jedinice lokalne samouprave, građani, i to po principu udjelničara s minimalnim iznosom od 15 tisuća kuna, a maksimalnim 375 tisuća kuna.

Prema poslovnim planovima, očekivani rast ulaganja u prvih 10 godina je minimalno od 1,5 do 2 puta od prikupljenog kapitala što daje prinos na ulaganje od 15 do 20% godišnje.

Podržite ovu inicijativu i donesite odluku o uključivanju u projekt kojim ćete dati obol čuvanju vrijedne tradicije vinarstva i vinogradarstva!