Vijesti

POZIV NA BESPLATNE RADIONICE ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE I INFORMATIČKE RADIONICE

Općina Klinča Sela, u sklopu projekta „EDUKA“ financiranog unutar natječaja Lokalne inicijative za zapošljavanje iz IPA programa (IV. komponenta), poziva sve nezaposlene osobe s područja Općine Klinča Sela i Općine Pisarovina na BESPLATNE radionice za samozapošljavanje i informatičke radionice. Radionice će biti održavane u informatičkoj učionici u Društvenom domu Klinča Sela.

RADIONICA ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE je namijenjena prvenstveno nezaposlenim osobama. Edukacija će biti održana kroz 10 susreta. Predavanja će obuhvaćati teme: poduzetništvo i osnove trgovačkog prava, financije i računovodstvo, izrada poslovnog plana. Naglasak predavanja bit će na razvoj poslovnog plana. Dobro razrađen poslovni plan preduvjet je svake potpore, zajma ili kreditiranja za poduzetnike.

Radionice za samozapošljavanje održavat će se:

Utorkom i četvrtkom od 17:00 do 20:30h

Prva radionica bit će održana u utorak, 10. svibnja 2016. godine.

INFORMATIČKE RADIONICE su namijenjene nezaposlenim osobama. Ciklus predavanja je podijeljen na 3 modula koja su međusobno neovisna:

Osnove rada na računalu (kroz 4 susreta)

Izrada web stranice (kroz 6 susreta)

Digitalni marketing (kroz 4 susreta)

Informatičke radionice održavat će se;

Ponedjeljkom i petkom od 17:00 do 18:30h

Prva radionica bit će održana u petak 6. svibnja 2016. godine.

Prijaviti se možete u prostorijama udruge Eduka (Društveni dom Klinča Sela), od ponedjeljka do petka od 07:30 do 15:30 sati; putem osobnog dolaska; na telefon 01/6288-319; na e-mail eduka@eduka.hr ili zeljka@eduka.hr . Prijave se zaprimaju do 3. svibnja.

Istim putem nas kontaktirajte ukoliko imate ikakvih dodatnih pitanja.

Ujedno Vas podsjećamo da se još stignete prijaviti na:

Izobrazba za sigurno rukovanje pesticidima: subota, 7. svibnja od 8:00 – 13:00 sati (prijava na gore navedene kontakte; kotizacija 300 kn)

Besplatna edukacija EU projekt akademija: subote 7. i 14. svibnja od 09:00 – 15:00 sati (više na http://www.eduka.hr/poziv-na-edukaciju-eu-projekt-akademija/ )