Istaknuto

OSVRT NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA EDUKA

U srijedu, 15. lipnja 2016. u Društvenom domu Klinča Sela održana je Završna konferencija projekta Eduka na kojoj su predstavljeni ostvareni rezultati te vanjska evaluacija projekta, odnosno korisnost projekta za lokalnu zajednicu. Sa zadovoljstvom i ponosom navodimo da je projekt ocijenjen kao izrazito uspješan.

Uz vanjskog evaluatora, g. Antonia Matkovića, trenere za zapošljavanje i koordinatoricu, koji su iznijeli rezultate, evaluaciju i planove za daljnji rad kroz udrugu Eduku, konferenciji su od uzvanika nazočili i pročelnik Upravnog odjela za EU fondove Zagrebačke županije, Josip Kraljičković, načelnik Općine Klinča Sela, Miljenko Vučković u svojstvu voditelja projekta te načelnik Općine Pisarovina, Tomo Kovačić kao predstavnik partnerske Općine Pisarovina.

Svojim nastupima konferenciju su uveličali KUD Klinča Sela i Klinčaselske mažoretkinje, nakon čega je  uslijedilo druženje uz zakusku.

Od predstavnika medija, ističemo ekipu HRT-a koja je snimila prilog o projektu za  emisiju „Vodič kroz fondove Europske unije“ te se posebno zahvaljujemo svim polaznicima naših edukacija koji su sudjelovali u snimanju priloga.

Hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali ovo lijepo događanje.