Vijesti

Održan sajam mogućnosti u Klinča Selu

U petak, 15. svibnja 2015. od 9 do 12 sati u Klinča Selu održan je Sajam mogućnosti u sklopu preventivnog programa Zajedno više možemo u organizaciji Policijske uprave Zagrebačke i Policijske postaje Jastrebarsko. Na sajmu mogućnosti djeci su se predstavaljale udruge s područja naše i susjednih općina i gradova.

Sajam je održan pod pokroviteljstvom Općine Klinča Sela i Komunalnog poduzeća iz Klinča Sela. Sve je bilo spremno za događanja na školskom igralištu ali je nažalost loše vrijeme spriječilo tu mogućnost tako da je sajam preseljen u Društveni dom Klinča Sela.

Tristotinjak učenika iz osnovnih škola iz Jastrebarskog, Pisarovine, Krašića i Klinča Sela ipak se i u zatvorenom prostoru dobro zabavilo i upoznalo s raznim mogućnostima korištenja slobodnog vremena. Možda se upravo ovdje u nekima probudila želja za planinarenjem, muziciranjem u glazbenoj školi, treniranjem karatea ili drugim zanimanjima i mogućnostima koje su ponuđena na Sajmu.

Kiša se ipak malo smilovala pa je održana i planirana utrka u kojoj je sudjelovalo sedamdesetak učenika koji su svi dobili majice koje je donirala Općina Klinča Sela.Sljedeći Sajam mogućnosti u Klinča Selima je na redu za 4 godine, naravno svi vjerujemo u prostoru nove škole a u slučaju kiše dobro bi došla dvorana čemu se također nadamo da će biti tamo do toga događaja.