Vijesti

OBAVIJEST POLJOPRIVREDNICIMA

jabuke opg

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, organizira besplatne radionice za potencijalne korisnike Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Radionice u Zagrebu, održat će se 2. ožujka 2018. godine, u Kino dvorani Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, za sljedeće mjere:

  • mjera 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, podmjera 4.1., tipa operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, s početkom u 12 sati,
  • mjera 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, podmjera 6.2, tipa operacije 6.2.1 “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, s početkom u 10 sati.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici za tip operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava”, mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog obrasca, a više informacija o radionici možete pronaći ovdje.

Radionica za tip operacije 6.2.1 “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, namijenjena je korisnicima koji su upisani u Upisnik poljoprivrednika najmanje godinu dana, te koji pripadaju ekonomskoj veličini od najmanje 1.000 eura.
Svi koji žele sudjelovati na radionici za tip operacije 6.2.1., prijavljuju se  popunjavanjem prijavnog obrasca, a više informacija o istoj mogu pronaći ovdje.

Više informacija o već raspisanom Natječaju za tip operacije 6.2.1. “Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” možete pronaći na stranici EUinfo Zagrebačke županije.