Vijesti

OBAVIJEST ODVOZ GLOMAZNOG OTPADA

Obavještavaju se stanovnici Općine Klinča Sela da će se odvoz glomaznog otpad za naselja Klinča Sela, Goli Vrh, Kozlikovo, Repišće, Novo Selo, Beter, Purgarija, Tržić, Sakomani, Kupinec i Zdenčina vršiti prema sljedećem rasporedu:
– 30.10.2018. (Klinča Sela, Goli Vrh, Kozlikovo, Repišće, Novo Selo, Beter, Purgarija, Tržić, Sakomani
– 31.10.2018.(Kupinec i Zdenčina )
Kako bi tvrtka Eko Flor Plus d.o.o. pružila uslugu odvoza glomaznog otpada potrebno je pravovremeno dostaviti prijavu za odvoz glomaznog otpada (najkasnije 3 radna dana prije predviđenog odvoza) na broj telefona 049/587-837 ili putem e- mail adrese: glomazni@eko-flor.hr
Prilikom prijave nužno je navesti podatke o korisniku (ime, prezime, adresa) i sastav otpada (npr. krevet, željezni dijelovi bicikla, madraci i sl.)
Na dan odvoza glomaznog otpada, otpad je potrebno odložiti UNUTAR DVORIŠTA, neposredno uz kolni ulaz, na način da se djelatnicima tvrtke Eko- Flor Plus d.o.o. omogući nesmetan ulaz u dvorište i prilaz glomaznom otpadu. (Poželjno je da budete kod kuće prilikom odvoza istog). Ukoliko je prilaz dvorištu otežan potrebno je glomazni otpad dopremiti na dostupno mjesto, pogodno za preuzimanje glomaznog otpada. Takve okolnosti potrebno je navesti prilikom prijave za odvoz glomaznog otpada.
Što je glomazni otpad?
DA, jest glomazni otpad
– Plastika (stolice, posude…)
– Drvenarija (namještaj, palete…)
– Metal (posuđe, namještaj…)
– Ostalo (madraci, kauči…)
NE, nije glomazni otpad
– Građevinski otpad (šuta, cigla, beton…)
– Opasni otpad (salonit ploče, otpadna ulja, pesticidi, fluorescentne cijevi…)
– Akumulatori, gume
– Električni i elektronski otpad
Važno! Otpad koji nije glomazni otpad neće biti pokupljen.