Vijesti

OBAVIJEST – LD “FAZAN” OKIĆ

Poštovane sumještanke, poštovani sumještani,

U skladu s odredbama Zakona o lovstvu (NN 140/05, 75/09, 153/09, 14/14, 21/16, 41/16, 67/16 i 62/17), LD „Fazan“ Okić poziva sve poljoprivrednike koji su zainteresirani za zaštitu svojih usjeva od šteta koje nanosi divljač da se u nedjelju, 10. lipnja ove godine u periodu od 08:00 do 11:00 sati jave u naš lovački dom u Orešju Okićkom kako bismo dogovorili način zaštite njihovih usjeva.

Ovaj poziv se odnosi na sve vas koji poljoprivredne površine imate na području lovišta kojim gospodari naše društvo odn. na područje Golog Vrha (sjeverno od Karlovačke ceste), Prhoća (istočno od Voćarske ulice), Orešja Okićkog, Gonjeve, Stankova, Repišća, Novog Sela, Kozlikova, Betra, Tržića, Donje i Gornje Purgarije, Poljanice Okićke i Kotara (karta je u prilogu).

Sa sobom ponesite kopiju Vlasničkog lista za parcelu koju želite zaštititi, a koji ne smije biti stariji od 1 (jedne) godine ili kopiju važećeg ugovora o korištenju zemljišta koje se štiti. Potreban nam je i vaš OIB. Bez jednog od tih dokumenata nije moguće sklopiti sporazum odn. dogovor o načinu zaštite vaših usjeva.

NAPOMINJEMO KAKO BEZ PISANE POTVRDE O POSTIGNUTOM DOGOVORU O NAČINU ZAŠTITE VAŠIH USJEVA NEĆE BITI MOGUĆE OD LOVAČKOG DRUŠTVA POKRENUTI NAPLATU EVENTUALNO NASTALE ŠTETE KOJU POČINI DIVLJAČ.

Trebate li dodatne obavijesti, obratite se našem ekonomu g. Željku Stanečiću na broj telefona 091/1735-792 ili nam pišite na ld.fazan.okic@gmail.com.

Dakle, vidimo se u nedjelju, 10. lipnja između 08.00 i 11:00 sati u našem lovačkom domu u Orešju Okićkom.

Molimo Vas da ovu obavijest prenesete svima za koje znate da bi mogli biti zainteresirani.

Radujemo se novom susretu, a do tada vas pozdravljamo tradicionalnim lovačkim pozdravom

DOBRA KOB!

Karta_lovista