Vijesti

Nagradni natječaj

“Lajk za najbolje nacrtanu masku”

[NAGRADNI NATJEČAJ] “Lajk za najbolje nacrtanu masku”

Poklanjamo 3 prigodna poklon paketića crtežima s najviše prikupljenih lajkova u 3 kategorije:

Bebači – do 4 godine

Kikači – od 5 – 8 godina

Juniori – od 9 – 12 godina

Pozivamo sve roditelje, bake i djedove da se uključe u naš Nagradni natječaj i zaključno s 10.2. pošalju dječje crteže u inbox ili na mail Općine.

10.2. Općina će na svojoj Facebook stranici objaviti crteže u 3 kategorije (po dobnoj skupini) i do 15.2. bit će otvoreno glasanje lajkovima.

Lajkove skupljamo od 10.2. do 15.2. u ponoć, a na sam Fašnik 16.2. u toku dana proglašavamo 3 pobjednika (1 po kategoriji) na Facebook stranici Općine Klinča Sela. Sretno svima!Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Lajk za najbolje nacrtanu masku”


Članak 1.

Općina Klinča Sela (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook stranica Općina Klinča Sela, organizira nagradni natječaj pod nazivom “Lajk za najbolje nacrtanu masku” (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za svu djecu i  roditelje Općine Klinča Sela te posjetitelje Facebook strance Općine.

Članak 2.

Nagradni natječaj počinje 3.2.2021. i traje do 15.2.2021. na način da roditelj/staratelj šalje crtež djeteta u inbox ili na mail Općine zaključno s 10.2. kada će Općina na svojoj Facebook stranici objaviti crteže u 3 kategorije (po dobnoj skupini) i do 15.2. bit će otvoreno glasanje lajkovima. Tri crteža s najviše prikupljenih lajkova osvajaju prigodne poklon pakete Općine Klinča Sela.


Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s područja Općine Klinča Sela, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook stranice Općine.


Članak 4.

Svaki Sudionik može poslati neograničen broj crteža i sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihov sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook stranici Općine.


Članak 6.

Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i koriste se isključivo u svrhu objave proglašenja pobjednika i uručenja nagrada.

Članak 7.

Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 8.

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 9.

Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici Općine. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici i/ili putem inboxa Facebook stranice Općine.


Općina Klinča Sela