Istaknuto

Informatička radionica Osnove informatičke pismenosti

informaticka radionica

Na temelju iskazanog interesa polaznika radionica za nezaposlene osobe koje se provode u Klubu za zapošljavanje Klinča Sela u okviru projekta Eduka – Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, faza II, financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda, prošli je tjedan započela s održavanjem  informatička radionica Osnove informatičke pismenosti.

Radionica je nastala kao rezultat suradnje između udruge Eduka i Zajednice mladih Osmijeh, a vodi je na volonterskoj bazi Mario Koluder, član Zajednice mladih Osmijeh. Održava se svakog petka od 10:00 do 11.30 sati, a polaznici će kroz 10 susreta savladati  korištenje interneta, kako napraviti mail i kako ga koristiti (1 susret), rad u Wordu (4 susreta) te rad u Excelu (5 susreta). Sigurni smo da će im stečeno znanje koristiti kako na osobnom tako i na  profesionalnom planu.

Ukoliko ste i sami zainteresirani za informatičke radionice ili biste željeli da vam udruga Eduka u suradnji s Općinom Klinča Sela u prostoru Društvenog doma Klinča Sela organizira edukativne i zabavne sadržaje,  javite nam se na 01 6288 319 ili na mail eduka@eduka.hr, a svoj interes možete iskazati i kroz ispunjavanje ankete objavljene na web stranici Udruge Eduka.