Vijesti

EDUKA – NATJEČAJ ZA POSAO

Objava natječaja. 10. kolovoza 2018.
Opis posla
Provedba aktivnosti pripreme i provedbe klubova za zapošljavanje i rad s nezaposlenim osobama te obavljanje drugih poslova po nalogu voditelja LAG-a SAVA.
Tražimo 1 izvršitelja (m/ž) na određeno vrijeme u trajanju od 15 mjeseci za vrijeme trajanja projekta „Job College SAVA“ uz probni rok od 3 mjeseci s mjestom rada u Uredu Udruge Eduka u Klinča Selu. Posao podrazumjeva terenski rad te zahtjeva posjedovanje vlastitog vozila.
Na natječaj se, pod ravnopravnim uvjetima, mogu javiti osobe oba spola.

Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa pristupnici trebaju ispunjavati uvjete:
– VŠS / završen preddiplomski i/ili diplomski studij društveno humanističkog usmjerenja
– aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
– izvrsno poznavanje rada na računalu (iskustvo u radu s programskim paketom MS Office: Word, PowerPoint, Excel)
– visoki radni standardi, samostalnost u radu, odgovornost i pouzdanost, sklonost timskom radu, razvijene komunikacijske vještine, prilagodljivost različitim radnim aktivnostima u dinamičnom radnom okruženju

Prednost:
Iskustvo u radu na EU projektima i/ili projektima financiranih iz strukturnih fondova EU kao voditelj/koordinator/administrator projekata i/ili stečeno radno iskustvo u institucijama koje su korisnici EU sredstava ili sredstava iz strukturnih fondova EU.

Uz prijavu na natječaj pristupnici prilažu motivacijsko pismo, životopis, neovjerene preslike diplome i drugih dokumenata kojima dokazuju ispunjavanje uvjeta.

Molimo da cjelovitu prijavu dostavite isključivo u elektroničkom obliku na maja.cicko@lagsava.hr zaključno do 27. kolovoza 2018.

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme.
Plaća 6.800,00 kn (iznos predstavlja ukupni trošak plaće – Bruto 2 + prijevoz)