Vijesti

4. kolo Croatia Cup-a u daljinskom jahanju 

Dana 11.07.2015. u Eko parku Kraš -Bratina u organizaciji konjičkog kluba AS-Klinča Sela održano je e 4. kolo Croatia Cup-a u daljinskom jahanju .Startalo je ukupno 25 jahača iz raznih djelova Hrvatske koji su uživali u preljepom krajoliku kroz koji su vodile dobro označene staze za utakmice od 80, 60 i 40 km, sa slijedećim rezultatima:

Na utakmici od 80 km u seniorskoj kategoriji pobjedio je Terlević Alen iz Pazinskog konjičkog kluba Soko .
Na utakmici od 60 km u juniorskoj konkurenciji pobjedio je Ivan Babić također iz Pazinskog konjičkog kluba Sokol, dok je drugo plasirana Mia Šelović iz Konjičkog kluba Bjelovar.Treće mjesto zauzela je Tina Jurković iz Pazinskog Sokola.

U seniorskoj konkurenciji na 60 km pobjedio je Milan Palčić iz kk AS-Klinča Sela ,druga je bila Una Carboni iz konjičkog kluba Magušar iz Tršča dok je treći bio Josip Bradvić iz kk As-Klinča Sela.
Od juniora 40 km najbrže je projahao Karlo Radetić iz Pazinskog Sokola dok je druga bila Tea Vitina iz konjičkog kluba Hrvatski Sokol Vukovje .Kao ekipe najbrže i najdalje projahali su članovi konjičkog kluba Soko iz Pazina , drugo mjesto pripalo je ekipi konjičkog kluba As-Klinča Sela a treće jahačima iz konjičkog kluba Magušar iz Tršća.

Suce i vručina nisu smetali dobro utreniranim konjima i jahačima koji su pokazali zavidnu spremnost i bez teškoća projahali zadanu stazu uz pomoć i bodrenje logistike i gledatelja koji su uživali kako u ovom sportskom događaju tako i mnogobrojnim sadržajima Ekoparka Kraš.