HSPD DR. ANTUN RADIĆ IZ OKIĆA

Osnovano je 1933. godine kao crkveni zbor, dok je 1935 godine preraslo u muški pjevački zbor.  Uskoro nakon toga  društvo se transformira u mješoviti pjevački zbor i postiže velike rezultate, a najveći uspjeh bilo je osvajanje prvog mjesta na natjecanju amaterskih pjevačkih zborova u Splitu 1940. godine.

 Zbog ideoloških pritisaka društvo je imalo prekida u svom radu a novi slavni povratak dogodio se 1974. godine od kada društvo djeluje kao mješoviti, a kasnije samo kao  muški pjevački zbor, a u svom sastavu ima sekciju limene glazbe, te broji 45 aktivnih članova. Na repertuaru društva najčešće se pojavljuju hrvatske domoljubne pjesme i budnice, a s obzirom da je društvo iz poznatog vinorodnog kraja uvijek su tu pjesme o vinu i vinskim običajima.

 Uz kulturno-umjetničke manifestacije širom Hrvatske, društvo također često nastupa na crkvenim svečanostima.  Do sada je društvo snimilo dva nosača zvuka, a prošle godine proslavilo je 75-u obljetnicu postojanja. Društvom već 11.-tu godinu uspješno ravna stručni voditelj prof. Miroslav Hriberski.